Berta Canals L’Art de la Ferrera

Tot va començar el 2010 quan vaig entrar el món del ferro pel meu besavi…

  view_headline
  Descripción

  Tot va començar el 2010 quan vaig entrar el món del ferro pel meu besavi Roc que era ferrer, suposo que ho porto a la sang, :P, després de 5 anys estudiant i 2 anys treballant per empreses amb un model industrial que no m'aportava cap valor a la meva vida, el febrer del 2017, vaig iniciar el projecte personal i professional; L'Art de la Ferrera, amb l'idea de recuperar l'art del ferro però també amb la difusió a traves de exposicions, galeries, performance,mercats, etc, i amb la formació en un futur no gaire llunya amb la creació de l'Espai del ferro a La Caserna, però sobretot amb un canvi de filosofia amb més intercanvis i moneda social, perque com deia la Meri Popins; Vivir con lo suficiente es una fiesta. !!!!

  Crec que hem podria definir com escultora, sobretot amb la meva peça per excel·lència com son les roses de ferro, símbol de l'ànima d'una dona forta, perquè.... "en aquesta rosa, l'amor s'hi posa!"

  Però també soc artista i tot el que faig surt de la meva imaginació i creativitat, i el que més m'agrada son les peces úniques, sobretot les que faig per encàrrec

  email
  Formulario de contacto  mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review
  keyboard_arrow_up